Kelder-FiX® en Beton-FiX®

Wij maken uw kelder en betonconstructie blijvend waterdicht met onze kristallijne Kelder-FiX® – Beton-FiX® producten.

Wij geven 50 jaar garantie op de werking van onze kristallijne producten. Maak nu online heel eenvoudig een afspraak voor
een vrijblijvende inspectie van uw kelder door onze vochtexpert om uw kelder gegarandeerd waterdicht te krijgen.

Ook nieuwe betonnen kelders maken wij preventief waterdicht. Van buiten als we er bij kunnen en anders van binnenuit. 
Onze Kristallijne Kelder-FiX® producten maken uw kelder duurzaam en voortdurend blijvend waterdicht. 
Vraag naar onze mogelijkheden.

Water in mijn kelder of een droge kelder?

Onze kristallijne Kelder-FiX® producten zijn een samenstelling van een aantal natuurlijke materialen en kristallijne hulpstoffen die met elkaar een reactie aan gaan. 
Deze materialen worden uit de natuur gewonnen en heten daarom ook ecologische natuurlijke producten. 
Wanneer onze samenstelling van materialen in uw kelder worden aangewend en deze producten in aanraking komen met vocht en vrije kalk in het bestaande beton of in de cementgebonden onderdelen in uw kelder, dan ontstaat een natuurlijke chemische reactie.

Miljoenen onoplosbare kristallijne vezels ontstaan, die de poriën, capillaire kanalen en kleine krimpscheuren in het beton vullen. De doorgang van water door het beton, zowel aan de positieve als aan de negatieve kant van de waterdruk, wordt hierdoor permanent geblokkeerd en eventuele wapening wordt ook nog eens beschermd tegen corrosie.

Ook brengen wij na het schoonmaken van uw kelder of beton constructie onze kristallijne Kelder-FiX® producten aan als een slurry op de cementgebonden- en betonnen onderdelen.
Door de werking van deze kristallijnen groeit deze constructie als het ware waterdicht zolang er vocht aanwezig is of als er vocht bij komt.
Dit blijft altijd durend werken zolang er ongehydrateerde delen in de kelder of betonconstructie aanwezig zijn. 

Wat doen kristallijne producten:

Tijdens het uitharden van cement en beton vormt dit product miljoenen fijne kristallijne vezels (Nano-kristallen) in de aanwezige capillaire poriën. Deze kristallijne vezels verkleinen de poriediameter en blokkeren de waterstroom door de capillaire poriën. Behandeld beton met onze kristallijne Kelder-FiX® producten groeit door deze Nano kristallen permanent en duurzaam waterdicht.

Waar en wanneer kunnen kristallijne Kelder-FiX® producten worden gebruikt? De stap naar een droge kelder

Alle constructies die waterdicht moet zijn en blijven zoals:

  • Kelders en souterrains
  • Betonnen en gemetselde tunnels en metrosystemen
  • Betonnen funderingen
  • Betonnen prefab constructies
  • Betonnen of gemetselde parkeergarages
  • Betonnen water- en afvalwaterzuiveringsinstallaties
  • Betonnen reservoirs en ondergrondse gewelven
  • Betonnen of gemetselde vijvers
  • Gemetselde of betonnen Parkeerconstructies. Ook bovengronds.

 

Wat kunnen wij voor u doen?

Wanneer u last heeft van water in de kelder of andere vocht problemen kunnen wij dit probleem duurzaam voor u oplossen met ecologische producten. U gaat als volgt te werk:

Maak enkele foto’s van de situatie ter plaatse en stuur deze met de afmetingen van uw kelder (hoogte*lengte*breedte) in.
Op basis hiervan nemen wij telefonisch contact met u op en ontvangt u van ons een geheel vrijblijvend een richtprijs of als alles duidelijk is al direct een offerte.
Indien nodig komt er iemand bij u langs om het werk op te nemen en  ontvangt u een vrijblijvende maatwerk offerte. Wanneer u hiermee akkoord bent, dan gaan onze ervaren vakmensen voor u aan de slag. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond ontvangt u van ons 50 jaar garantie op de werking van onze kristallijne producten.