Grondwater in kelder? Wij verhelpen dit duurzaam voor u!

Kristallijne Kelder-FiX® en Beton-FiX® methode dé ecologische oplossing

Een veel voorkomend probleem in kelders en souterrains is het grondwater. Vaak is grondwater in kelder het directe gevolg van stijgend grondwater. Maar in vrijwel alle gevallen gaat dit gepaard met andere onderliggende oorzaken. Denk hierbij aan een slechte aansluiting van de keldervloer met de kelderwanden (kim), een slecht functionerende afvoer van het water, vochtige muren en vloeren waarin steeds meer scheuren zichtbaar worden. Kortom ideale omstandigheden voor schadelijke schimmels en niet te vergeten ongedierte zoals muizen en ratten.

Grondwater in kelder

Huur voor een juiste diagnose de kelder expert Benelux Vastgoed Services in

Om de daadwerkelijke oorzaak van het grondwater in kelder vast te kunnen stellen, doet u er verstandig aan om de kelder expert van Benelux Vastgoed Services in te schakelen. Op basis van metingen kan hij in kaart brengen of het grondwater in de kelder het directe gevolg is van de grondwaterstand, een of meerdere bouwtechnische problemen of een combinatie van beiden. Wanneer hij heeft vast kunnen stellen wat de oorzaak is, zal hij zijn bevindingen aan u terugkoppelen. Op basis hiervan zal hij aan u een maatwerk offerte aanbieden waarin alle investeringskosten zijn opgenomen om uw kelder duurzaam droog te kunnen krijgen.

Wij hanteren voor kelder waterdicht maken een ecologische oplossing

In tegenstelling tot veel aannemers en bouwbedrijven kiezen wij als gespecialiseerd vastgoed servicebedrijf niet voor muren injecteren. Wij kiezen als gespecialiseerd kelder expert voor een ecologische oplossing, die aantoonbaar duurzaam werkt. Wij gebruiken hiervoor onze Kristallijne Kelder-FiX® en beton-FiX® methode die beiden duurzaam werken en vocht (lees water) geen kans geeft uw kelder binnen te dringen. Om aan te tonen, dat onze ecologische methode duurzaam werkt geven wij maar liefst 50 jaar garantie op al onze kelderwerken. Zo kunt u ervan verzekerd zijn, dat u uw kelder volledig kunt gaan gebruiken en dat vieze geurtjes en schimmels als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Na het droogmaken van een kelder zien we vaak dat kelderruimtes worden ingericht als mancave, womancave. muziekstudio en tv-kamer. Kortom uw woning heeft er een extra verdieping bijgekregen die zich dubbel en dwars terug zal betalen.

Heeft u grondwater in kelder?

Neem dan contact op met de kelder expert van Benelux Vastgoed Services

× Hoe kan ik u helpen?