Vocht in kelder zorgt voor een ongezond leefklimaat woning

Gevolg is dat u de kelder van uw woning niet kunt gebruiken

Het begint muf te ruiken in uw woning. Dit kan twee oorzaken hebben. Of er is sprake van vochtdoorslag in uw muren in combinatie met een lekkage of wanneer u een kelder heeft is de kans groot dat er vocht in kelder is ontstaan. Wij adviseren u om dit in eerste instantie direct te gaan onderzoeken. Niet alleen is dit slecht voor de conditie van uw woning, maar zeker ook voor het leefklimaat in uw woning. Optrekkend vocht is een ideale voedingsbodem voor schimmels waarvan u goed ziek kunt worden. Dit geldt in het bijzonder voor mensen met gevoelige longen. Blijkt na onderzoek, dat er inderdaad vocht in uw kelder is ontstaan, dan doet u er verstandig aan om direct een vrijblijvende afspraak te maken met de specialist van Benelux Vastgoed Services.

Vocht in kelder

Kan vocht in kelder duurzaam worden verholpen?

Hier kunnen wij vol overtuiging ja op antwoorden. Voorwaarde is wel, dat eerst in kaart wordt gebracht wat de daadwerkelijk oorzaak van het ontstaan van vocht in uw kelder is. De oorzaken kunnen namelijk verschillend van aard zijn. Om erachter te komen wat de oorzaak is van het ontstaan van vocht in uw kelder vraag dan een deskundigenoordeel aan bij Benelux Vastgoed Services. Doet u niets aan het steeds groter wordende vochtprobleem, dan zal dit ten koste gaan van de waarde van uw woning. Zelfs in deze tijd!

Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van vocht in een kelder?

  • Een te hoge stand van het grondwaterpeil
  • Kim lekkage door slechte aansluiting keldervloer/kelderwanden
  • Slecht functionerende afvoer van het water
  • Slechte ventilatie in combinatie temperatuurschommelingen
  • Zwakke plekken in de kelderwanden of vloer zoals scheuren

Dit zijn de belangrijkste oorzaken van het ontstaan van vocht in een kelder.

Oplossing voor vocht in kelder

Maak daarom een afspraak met de specialist van Benelux Vastgoed Services om vast te stellen wat bij u de daadwerkelijke oorzaak is en wat de beste oplossing is om deze duurzaam te verhelpen. Wanneer de oorzaak is vastgesteld, dan ontvangt u van ons een offerte op maat. Wij gebruiken uitsluitend natuurlijke ecologische producten die duurzaam werken. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze kelderwerken te onderstrepen, ontvangt u standaard een garantie van 50 jaar op de werking van onze kristallijne producten.