Behandeling water in mijn kelder

Wij maken uw kelder en betonconstructie blijvend waterdicht met Kelder-FiX® – Beton-FiX®.

Maak nu online heel eenvoudig een afspraak voor een vrijblijvende inspectie van uw kelder door onze vochtexpert om uw kelder gegarandeerd waterdicht te krijgen. 
Ook nieuwe betonnen kelders maken wij preventief waterdicht. Van buiten als we er bij kunnen en anders van binnenuit. 
Onze Kristallijne Kelder-FiX® producten maken uw kelder duurzaam en voortdurend blijvend waterdicht. 

Water in mijn kelder of een droge kelder?

Uw kelder kan op verschillende manieren tegen vocht beschermd worden. De beste behandeling is om de kelder van binnen en buiten af te dichten: Kelderafdichting van buiten is echter slechts een oppervlaktebehandeling en vaak praktisch niet haalbaar. Dus vooral van binnen afdichten raden wij aan. Voor het van binnen afdichten van uw kelder zijn verschillende mogelijkheden. U kunt zelf actie ondernemen om optrekkend vocht te voorkomen, maar voor het duurzaam waterdicht maken van een kelder dient u beslist een professional in te schakelen. De voordelen van onze methode. Een water- en lekvrije kelder met ecologische producten. Een gezondere leefomgeving. Extra leefruimte.

Maatwerk

Voor vrijwel iedere behandeling hebben wij als kelderexperts een oplossing op maat. De offerte stellen wij helemaal op uw situatie en wensen af. Ook dat is maatwerk. Ons bedrijf houdt van een duidelijke, vaste prijs om uw kelder waterdicht te maken. Kosten voor het waterdicht maken van uw kelder of het behandelen van uw betonconstructie zijn altijd transparant en inclusief 50 jaar unieke garantie op de kristallijne werking van onze Kelder-FiX® producten!

De stap naar een droge kelder

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Twijfel niet en zet vandaag nog de stap naar een droge kelder en/of een duurzame waterdichte betonconstructie! Onze oplossing: verbetert, vernieuwt en is duurzaam.

Een oplossing op maat

Voor vrijwel iedere afwerking hebben onze vakmensen een oplossing op maat. Een offerte stellen wij natuurlijk op uw wensen af. Ook dat is maatwerk. Waterinmijnkelder.nl houdt van een duidelijke, vaste prijs om uw kelder waterdicht te maken. De kosten behandeling zijn altijd transparant.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Twijfel niet en zet vandaag nog de stap naar een droge kelder!