Kelder onder water? Schakel de hulp in van onze vochtexpert

Water in een kelder is een probleem dat helaas vaak voorkomt

Vooral bij oudere woningen in laaggelegen waterrijke gebieden en grachtenpanden komt het regelmatig voor dat de kelder onder water komt te staan. Wanneer dit bij uw woning ook het geval is, dan kunt u accepteren dat dit zo is. U neemt dan vieze geurtjes en optrekkend vocht in uw woning voor lief. Het verdwijnt vanzelf, wanneer het water in uw kelder grotendeels weer verdwijnt. Als vochtexpert ontraden wij u ten stelligste om de huidige situatie zo te laten, omdat vocht en schimmels schadelijk zijn voor de gezondheid van alle bewoners. Op den duur zal dit ook ernstige gevolgen gaan krijgen voor het fundament van uw woning. En dat laatste is volstrekt onnodig, omdat Benelux Vastgoed Services een adequate en duurzame ecologische oplossing voorhanden heeft die werkt.

Kelder onder water

Laat onderzoeken waarom regelmatig de kelder onder water komt te staan

De conditie van uw keldervloer en keldermuren gaat door werking van een woning en vochtinvloeden van buitenaf jaarlijks achteruit. Dat is een logisch verschijnsel. Wat eerst begint als vocht kan op een gegeven moment door scheurvorming gaan zorgen voor lekkages. Het resultaat is, dat een kelder onder water komt te staan wanneer het grondwaterpeil (tijdelijk) stijgt. Toch hoeven deze veranderende omstandigheden vandaag de dag geen probleem meer te zijn. De vochtexpert van Benelux Vastgoed Services vertelt u hier graag meer over, wanneer hij heeft kunnen vaststellen wat bij u de oorzaak is, dat regelmatig uw kelder onder water komt te staan. Voor een deskundigenoordeel komt onze vochtexpert op afspraak graag bij u langs. U weet dan wat de oorzaak is van het water in uw kelder. Wat wij hier duurzaam aan kunnen doen en wat de eventuele kosten zijn.

Benelux Vastgoed Services gaat voor een duurzame ecologische oplossing

De oorzaak dat een kelder (regelmatig) onder water komt te staan bestaat vaak uit een combinatie van factoren. Om deze reden is het noodzakelijk dat zorgvuldig in kaart wordt gebracht door een vochtexpert wat de oorzaken zijn. Wanneer dit aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vaststaat weten onze vakmensen na uw akkoord wat hen te doen staat. Hiervoor maken zij gebruik van de Kristallijne Kelder-FiX® en Beton-FiX® methode die voor een duurzaam resultaat zorgt. Onze gespecialiseerde werkzaamheden betalen zichzelf terug. Nadat wij onze werkzaamheden hebben afgerond krijgt u er een unieke extra verdieping als woonruimte bij. Bovendien zal na verloop van tijd het leefklimaat in uw woning sensationeel verbeteren.

Staat uw kelder onder water?

Neem dan contact op met de vochtexpert van Benelux Vastgoed Services

× Hoe kan ik u helpen?