Vochtige kelder slecht voor uw gezondheid en waarde huis

Uw natte kelder of souterrain transformeren wij in een extra woonverdieping

Een natte of vochtige kelder kan slechts beperkt gebruikt worden. Denk hierbij aan het tijdelijk opslaan van goederen en producten. Voorwaarde is wel, dat er geen schimmels zijn ontstaan. Want anders gaat zelfs dat niet. Schimmels zijn ronduit slecht voor de gezondheid van mens en dier. Bovendien zal er op den duur in uw woning een penetrante geur komen te hangen, die het wooncomfort niet ten goede zal komen. Vooral mensen met gevoelige longen zullen hier in meer of mindere mate last van krijgen. Dit is volkomen onnodig.

Vochtige kelder

Transformeer uw vochtige kelder in een extra verdieping met woonfunctie

Vandaag de dag zijn er wel oplossingen om een vochtige kelder duurzaam droog te maken en te transformeren in een extra verdieping die geschikt is voor elke denkbare woonfunctie. Denk hierbij aan een appartement, mancave, Tv kamer, hobby ruimte en werkruimte. De gecertificeerde specialisten van ‘Water in mijn kelder’ doen dit op een milieuvriendelijke manier door gebruik te maken van ecologische kristallijne Kelder-FiX®- en Beton-FiX® producten. Deze innovatieve kristallijne producten hebben de eigenschap wanneer ze in aanraking komen met vocht dat ze zich versneld gaan en blijven verdichten, nadat ze zijn aangebracht. Vandaar dat u van ons een garantie van maar liefst 50 jaar krijgt op de werking van deze kristallijne producten.

Kunnen wij elke vochtige kelder of souterrain duurzaam droog maken?

In principe wel, mits onze kelderinspecteur de oorzaak van de vochtige kelder kan achterhalen. In 9 van de 10 pre-inspectie onderzoeken slaagt onze kelderinspecteur hierin. Meestal zijn er meerdere oorzaken, dat een kelder of souterrain nat of vochtig is. Of uw vochtige kelder op een milieuvriendelijke wijze duurzaam droog gemaakt kan worden hangt dus of van de bevindingen van onze zeer ervaren en gecertificeerde kelderinspecteur. Pas wanneer hij de oorzaak vast heeft kunnen stellen ontvangt u een maatwerk offerte van ons. Aan het pre-inspectie onderzoek zijn geen kosten of verplichtingen verbonden.

Vochtige kelder
× Hoe kan ik u helpen?