Muren waterdicht maken op een duurzame ecologische manier

De kristallijne Kelder-FiX®- en Beton-FiX® producten geven 50 jaar garantie

In veel oudere woningen die een kelder hebben wordt deze niet of nauwelijks gebruikt. Dat geldt ook voor veel souterrains van grote herenhuizen. Waarom niet? Lekkages in de keldervloeren en kelder muren waren meestal de oorzaak, omdat vloeren en muren waterdicht maken niet blijvend lukt. Gevolg vocht en water in de kelder en een steeds indringendere geur die zich door de woning verspreidt. Een steeds groter wordende bron voor ziektes. Zeker wanneer ook schimmels gaan ontstaan.

muren waterdicht maken

Kelder vloeren en muren waterdicht maken nu wel mogelijk

De gecertificeerde kelderspecialisten van Water in mijn kelder kunnen nu wel garanderen dat kelder vloeren en muren waterdicht maken mogelijk is. Dankzij onze kristallijne Kelder-FiX®- en Beton-FiX® producten ontvangt u van ons een schriftelijke garantie van maar liefst 50 jaar op de werking van onze kristallijne Kelder-FiX®- en Beton-FiX® producten! Uw mancave, TV kamer of hobby kamer kunt u alsnog realiseren. Ook kunt u ervoor kiezen om de extra verdieping te gaan verhuren als woonruimte. Wanneer u dit serieus overweegt, dan kunnen wij voor u een ventilatie plan laten opstellen door een van onze partnerbedrijven.

Vrijblijvend oriënterend advies gesprek kelder waterdicht maken

Overweegt u na het lezen van bovenstaande om alsnog uw kelder duurzaam waterdicht te laten maken zodat u er als het ware een extra verdieping bij krijgt. Neem dan contact met ons op voor een oriënterend advies gesprek met onze kelderspecialist op een tijdstip dat u schikt. Hij kijkt dan wat de actuele status en oorzaak van uw kelderlekkage is. Vaak is het een combinatie van meerdere oorzaken. Denk aan een te lage vochtweerbaarheid van de kelderwanden, kim problemen, veranderend grondwaterpeil, leidingen, scheuren enz.

Wanneer dit duidelijk is wil hij graag van u weten wat uw plannen zijn met betrekking tot het in gebruik nemen van de ‘nieuwe verdieping’. Op basis hiervan ontvangt u binnen één week een maatwerk offerte van ons. Wanneer akkoord plannen wij in overleg de werkzaamheden. Voor een overzicht hoe wij te werk gaan zie de rubriek werkwijze.    

muren waterdicht maken
× Hoe kan ik u helpen?