Kelders waterdicht maken op een duurzame ecologische manier

50 Jaar garantie op werking kristallijne Kelder-FiX®- en Beton-FiX® producten

 

De afgelopen decennia zijn er allerlei ingenieuze technieken ontwikkeld voor kelders waterdicht maken. Denk hierbij aan het verdrijven c.q. tegenhouden van het water met gel, epoxy of met waterschermen. Ook is geprobeerd om drainages in en rondom kelders aan te brengen om het water daarna door middel van een pomp uit de kelder te verwijderen. Helaas bleken de meeste van deze technieken niet duurzaam te (blijven) werken en dit zorgde voor de nodige problemen. Hier is het afgelopen decennium verandering in gekomen door, net als de Romeinen, gebruik te gaan maken van natuurlijke ecologische materialen die uit de natuur gewonnen worden. De resultaten zijn mits goed toegepast ronduit verbluffend te noemen en niet alleen duurzaam maar ook milieuvriendelijk.

Kelders waterdicht maken

De meest voorkomende oorzaak van lekke kelders is de kim

Wat is een lekke kim zullen de meeste huiseigenaren zich wellicht afvragen? De kim is de aansluiting van de keldervloer met de wanden van de kelder. De kim is door de werking van een huis en de waterdruk van het grondwaterpeil kwetsbaar. Daarnaast zijn ook scheuren in keldervloeren, wanden en doorvoeren van gas, elektra en leidingwater kwetsbare plekken waarlangs water uw kelder kan binnendringen. Voordat wij starten met kelders waterdicht maken moeten we vanzelfsprekend de nodige voorbereidingen treffen. Denk aan uithakken van zwakke plekken in de keldervloeren, keldermuren en de kim. Daarna kunnen wij de ecologische kristallijne Kelder-FiX®- en Beton-FiX® producten aanbrengen. Dankzij innovaties zijn wij er in geslaagd, dat de kristallijne producten zich versneld gaan en blijven verdichten.

Halve eeuw garantie op de werking onze kristallijne Kelder-FiX®- en Beton-FiX® producten

Steeds meer huiseigenaren kiezen voor kelders waterdicht maken met onze kristallijne Kelder-FiX®- en Beton-FiX® producten van Water in mijn kelder, omdat ze zorgen voor een blijvende droge kelder. Bovendien krijgen huiseigenaren een garantie van maar liefst 50 jaar op de werking van onze kristallijne Kelder-FiX®- en Beton-FiX® producten mits deze zijn aangebracht door de gecertificeerde specialisten van Water in mijn kelder. Alleen dan kunnen wij een duurzame werking van onze ecologische kristallijne producten garanderen.

Kelders waterdicht maken
× Hoe kan ik u helpen?