Kelderdichting 50 jr garantie werking kristallijne producten

Werking kristallijne Kelder-FiX®- en Beton-FiX® producten wordt gegarandeerd

Duurzame kelderdichting is de afgelopen decennia een veel besproken onderwerp, omdat na verloop van tijd vocht en water in kelders of souterrains zich weer openbaarden. Het gevolg is, dat de meeste huiseigenaren van deze verdieping geen of nauwelijks gebruik maken. Wij van ‘Water in mijn kelder’ vinden dit een onnodig gemiste en vooral dure kans. Zeker in een tijd dat woonruimte zo duur en schaars is, terwijl wij met onze kristallijne Kelder-FiX®- en Beton-FiX® producten een bewezen en werkend product voorhanden hebben.

kelderdichting

Waarom kunnen wij wel een duurzame kelderdichting garanderen?

De kelderspecialisten van ‘Water in mijn kelder’ maakten in het verleden voor kelderdichting gebruik van materialen die weliswaar werkten, maar qua samenstelling niet goed waren voor het milieu. Zeker in een tijd waar we ons steeds bewuster worden van het milieu zijn wij lang op zoek geweest naar een materiaal / methodiek die niet schadelijk is. En wij zijn er trots op u te kunnen melden dat wij hier een aantal jaren geleden volledig in zijn geslaagd.

Net als de Romeinen maken wij sinds een aantal jaren gebruik van ecologische materialen die in de natuur gewonnen worden. Dit is de basis van onze kristallijne Kelder-FiX®- en Beton-FiX® producten. De werking van onze kristallijne producten is dermate verbluffend dat wij een garantie op de werking van onze kristallijne producten kunnen aanbieden van maar liefst 50 jaar. Waarschijnlijk zal de garantie voor werking kristallijne producten binnen 10 jaar nog verder worden uitgebreid, wanneer nog meer data en ervaringscijfers bekend zijn.

Werking onze ecologische kristallijne Kelder-FiX®- en Beton-FiX® producten

Zoals bovenstaand aangegeven maken wij voor duurzame kelderdichting gebruik van onze unieke milieuvriendelijke en ecologische kristallijne Kelder-FiX®- en Beton-FiX® producten. Dankzij spraakmakende innovaties zijn wij er in geslaagd, dat onze kristallijne Kelder-FiX® producten zich versneld gaan en blijven verdichten. Vandaar dat onze gecertificeerde kelderspecialisten vocht en water in uw kelder duurzaam kunnen verhelpen.

kelderdichting
× Hoe kan ik u helpen?