Drie kelders in St.-Willebrord, Weert en Wamel geholpen met waterproblemen

Momenteel zijn wij bezig met drie kelders in St.-Willebrord, Weert en Wamel. Wij nemen u kort mee in de werkzaamheden die we daar uitvoeren.

De kelder in St.-Willebrord

De kelder in St.-Willebrord is een zelfbouw kelder waar men spouwmuren heeft geplaatst met zandkalksteen zonder de spouw vol te storten met beton of cement. Hierdoor staat de spouw constant onder waterdruk, wat ervoor zorgt dat er water door de zandkalkstenen muren sijpelt. Wij hebben de muren waterdicht gemaakt met waterdichte mortel. Daarnaast hebben we de kim en de vloer opnieuw afgewerkt met waterdichte mortel. Nadat de kelder waterdicht is gemaakt, hebben we ons werk behandeld met onze Kristallijne Kelder-FiX® slurry.

De kelder in Weert

De kelder in Weert heeft een ander probleem. De hemelwaterafvoer (HWA) bleek hier op meerdere plekken lek te zijn. Dit resulteerde in een lekkende kim en muren. Nadat de lekkages in de waterafvoer verholpen zijn, gaan wij terug om de kelder volledige waterdicht te maken.

De kelder in Wamel

In Wamel maken wij een gedeelte van de kelder waterdicht. Eerst maken wij de kim en de wanden tot 40 cm hoog over een lengte van 25 meter waterdicht. Als later blijkt dat hier meer gedaan moet worden, komen we terug voor een aanvullende behandeling. Uiteraard behandelen we ons werk ook hier met onze Kristallijne Kelder-FiX® slurry.

Problemen met water in uw kelder?

Heeft u problemen met water in uw kelder of wilt u uw nieuwe betonnen kelder preventief waterdicht maken? Neem dan snel contact met ons op!

× Hoe kan ik u helpen?